Ga naar de inhoud

Contacteer Ons

Vraag een persoonlijke consultatie aan.

PS: Mocht u na onze consultatie nog twijfels hebben, dan begrijpen we dat volledig. De keuze ligt volledig bij u, zonder enige druk. Desalniettemin zijn we ervan overtuigd dat de informatie en kennis die we delen van grote waarde zullen zijn, of u nu besluit met ons samen te werken of niet.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Welke diensten zoekt u?
We kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en uw merk naar een hoger niveau te tillen. We nemen spoedig contact met u op om de details van uw project te bespreken en u een op maat gemaakte, hoogkwalitatieve oplossing te bieden die aan uw behoeften voldoet.
Wat zijn uw behoeften op het gebied van drukwerk, ontwerp en marketing?

Kantooruren

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren tijdens de volgende uren.

Mocht u buiten deze tijden om een afspraak nodig hebben, laat het ons dan weten. We streven naar flexibiliteit en kunnen een afspraak buiten onze standaarduren regelen om u van dienst te zijn.

Maandag tot Donderdag

Ochtenden van 09:00 tot 14:00 | Buiten kantooruren op afspraak.

E-mail

Bij Colorindruk hebben we verschillende e-mailadressen om te zorgen voor efficiënte en accurate communicatie. We nodigen u uit om het juiste e-mailadres voor uw vraag te gebruiken, zodat u snel en rechtstreeks een antwoord van de betreffende afdeling kunt ontvangen.

info@colorindruk.be (Algemeen contact)
redactie@colorindruk.be (Redactionele diensten)
ontwerp@colorindruk.be (Grafisch ontwerp)

* Let op: communicatie via WhatsApp of andere berichtendiensten wordt niet als officiële contactmethode geaccepteerd..

Ateliers: Specialisatie en uitmuntendheid

In onze voortdurende zoektocht om de hoogste kwaliteit te bieden en aan de meest veeleisende deadlines te voldoen, beschikt Colorindruk over gespecialiseerde ateliers voor verschillende productlijnen. Elk atelier weerspiegelt onze toewijding aan de kunst van het drukken en onze inzet voor uitmuntendheid.

  • Andalusië (Spanje) – Gespecialiseerd in redactionele diensten en verpakkingen.
  • Saksen (Duitsland) – Gericht op reclamematerialen.
  • Silezië (Polen) – Expertise in zakelijk drukwerk.

Deze ateliers, strategisch gelegen in Europa, vormen het hart van onze productie, waar ambachtelijke traditie samengaat met technologische innovatie om producten te creëren die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen.